Yoga & Stress Management

Yoga & Stress Management

Digitala kvällsföreläsningar om stress, hälsofrämjande faktorer inkl guidad avspänning

Vi befinner oss i ett år där allt fler börjar fokusera på hälsan och vi påminns om att det är vår absolut vikigaste resurs. Vi behöver en hållbar hälsa för att fungera optimalt och kunna göra det vi önskar i livet.

Under torsdagskvällarna i juni kan du hemifrån enkelt delta på 4 korta kvällsföreläsningar som handlar om stress, varningssignaler för när stress kan börja bli osund och vilka hälsofrämjande faktorer som vi ska försöka bygga in i våra liv.

Varje tillfälle avslutas med en guidad avspänning, som är ett exempel på ett bra verktyg för att balansera och ladda batterierna. 

Föreläsningarna hålls via Google Meet. 

Tid och datum
Varje torsdag, start 3 juni - slut 24 juni
Klockan 20.30-21.00

Pris
150 kr för 4 kvällsföreläsningar inkl en kort guidad avspänning 

Boka föreläsningarna här 
alternativt skicka e-post direkt till kontakt@annadahlberg.se 


Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot som underlag till din arbetsgivare.

Utomhusyoga i Lindbacken, Uppsala

Äntligen blivit dags att köra 8 härliga veckor med yoga, meditation och inspiration till ett lugnare och mer harmoniskt liv. 

Yogapasset kommer ligga på tisdagar klockan 18.00-19.00, i Skogstorpsparken (bakom skolan, bortom dammen). 
Kursen startar 4 maj och avslutas 22 juni. 

Vi yogar utomhus och vid händelse av dåligt väder kommer ett annat tillfälle att erbjudas under aktuell vecka. 

Utöver yogan kan du som väljer det, ta del av en digital utbildning. Utbildningen passar för dig som verkligen vill komma igång med en livsstilsförändring och är nyfiken på att ha en livsstil där yoga, näringsrik mat och balans mellan aktivitet/vila har en naturlig plats. Genom att öka din kunskap inom olika områden ökar möjligheterna till att göra en långsiktig förändring.

Det finns två digitala utbildningar med olika inriktningar att välja på:

Hälsosam & Hållbar
Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Öka kunskap om faktorer som driver ohälsa och lär dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och yoga har en naturlig plats.

Stresstark!
Är du trött på att känna dig stressad och tänker att det är dags att förändra din livsstil? Vi lägger fokus på verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Vi varvar yoga och meditation med kunskap om stress och stresshantering.

 

Tid och datum
Tisdagar kl 18.00-19.00 med start 4 maj fram till 22 juni. 


Priser

8 veckor utomhusyoga och digital utbildning: 595 kr 

8 veckor utomhusyoga: 400 kr
Drop-in utomhusyoga: 70 kr/tillfälle

Boka din plats här!

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.