Anna Dahlberg

Yoga  Stresshantering  Hälsorådgivning

Anna Dahlberg

Yoga  Stresshantering  Hälsorådgivning

Yoga hemifrån i vinter

Ett nytt år väntar!

Om du vill att det nya året ska innehålla mer yoga, avspänning, återhämtning och ett förbättrat andetag är du välkommen att vara med på online-yoga på tisdagskvällarna. Det enda du behöver är en lugn plats därhemma där du kan koppla bort en stund. 

Kursen pågår i 8 veckor via Google Meet, med start tisdag 12 januari. 

Det blir en blandning av lugn yinyoga och medicinsk yoga, tillsammans med avslappning och olika övningar för avspänning. All positioner utförs sittande eller liggande. Vi stannar i positionerna en längre stund för "stretcha" bindväven vilket ger mer rörlighet över tid. 

Tillval:
Du kan också lägga till onlineutbildningen "Hälsosam & Hållbar" eller "Stresstark!". 
Genom ett digitalt utbildningsmaterial tränar vi varje vecka för att öka den egna hälsokompetensen och förmågan att hantera stress. Läs, lyssna, testa och utforska. Utbildningens syfte är att ge oss mer kunskap och nya insikter för att hjälpa oss att etablera nya vanor. 

Hälsosam & Hållbar
Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Genom den här kursen kan du öka din kunskap om faktorer som driver ohälsa och lära dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och yoga har en naturlig plats.

Stresstark!
Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har du olika symptom på ohälsa? Den här kursen är för dig som insett att det är dags att förändra din livsstil. Vi lägger fokus på verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Vi varvar yoga och meditation med kunskap om stress och stresshantering.

 

När:

Online-yoga varje tisdag (12/1-2/3) klockan 20.45-21.30 (45 min)

För dig som valt "Hälsosam & Hållbar" eller "Stresstark": 
Utbildningsmaterialet publiceras varje söndag, med start 10/1.

 

Pris, 8 veckor:
Online-yoga: 350 kr 

Online-yoga + en online-utbildning: 545 kr 

Enbart en online-utbildning: 195 kr 

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Anmäl ditt intresse till vårens yoga- och hälsokurser

Vill du komma igång med en livsstilsförändring tillsammans med ett litet gäng likasinnade och motiverade deltagare?

Är du nyfiken på att ha en livsstil där yoga, näringsrik mat och balans mellan aktivitet/vila har en naturlig plats?

Till våren (preliminär start i maj) kommer vi återigen köra 8 härliga veckor med yoga, meditation, inspiration och pepp. Genom att öka din kunskap inom olika områden ökar möjligheterna till att göra en långsiktig förändring.

Utöver en gemensam träff i veckan  får du ta del av ett digitalt utbildningsmaterial ihop med olika uppgifter att göra på egen hand. Det finns även möjlighet för ett tillfälle med individuell rådgivning under perioden.

Exakta datum och tider för gemensamma träffar meddelas när anmälan bekräftas. Den individuella rådgivningen bokas in separat.

Alla träffar sker tillsvidare utomhus, i Lindbacken Uppsala.

Det finns två grupper med olika inriktningar att välja på:

Hälsosam & Hållbar
Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Öka kunskap om faktorer som driver ohälsa och lär dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och yoga har en naturlig plats.

Stresstark!
Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har jobbiga symptom på ohälsa? Det här är för dig som insett att det är dags att förändra din livsstil. Vi lägger fokus på verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Vi varvar yoga och meditation med kunskap om stress och stresshantering.

Yoga- och hälsokurser VT21 [INTRESSEANMÄLAN ÖPPEN]

Startdatum: inte fastställt  
Slutdatum: inte fastställt 

Kursens kostnad: 845 kr /person
Varje grupp är max 4 deltagare. Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.

Anmäl ditt intresse här!

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.