Anna Dahlberg

Yoga & Hälsorådgivning  Uppsala

Yoga hemifrån i höstmörkret

Nu är hösten och mörkret verkligen här. Om du känner att du vill ha lite mer yoga i din tillvaro och har en plats hemma där du kan koppla bort en stund är du välkommen att följa med på online-yoga på tisdagskvällarna. 

Kursen pågår i 8 veckor, med start tisdag 27 okt. 

Det blir en blandning av lugn yinyoga och medicinsk yoga, tillsammans med avslappning och olika övningar för avspänning. Med andra ord ett perfekt sätt att avsluta kvällen på. 🌙 

Tillval:
Du kan även lägga till onlineutbildningen "Hälsosam & Hållbar" eller "Stresstark!". 
Då får du även ett digitalt utbildningsmaterial med olika teman varje vecka som ökar din egen hälsokompetens och tränar din förmåga att hantera stress. I tillägg får du också förslag på olika uppgifter att göra på egen hand för att öva dina förmågor, komma fram till nya insikter och hitta nya vanor. 

Hälsosam & Hållbar
Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Genom den här kursen kan du öka din kunskap om faktorer som driver ohälsa och lära dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och yoga har en naturlig plats.

Stresstark!
Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har du olika symptom på ohälsa? Den här kursen är för dig som insett att det är dags att förändra din livsstil. Vi lägger fokus på verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Vi varvar yoga och meditation med kunskap om stress och stresshantering.

 

När: Online-yoga varje tisdag (27/10-15/12) klockan 20.30-21.15 (45 min) Utbildningsmaterialet publiceras varje söndag inför den nya veckan. 
Kostnad enbart online-yoga 8 veckor: 400 kr 
Kostnad online-yoga + digital utbildning 8 veckor: 595 kr 

Varmt välkommen med din anmälan!

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Anmäl ditt intresse till vårens yoga- och hälsokurser

Vill du komma igång med en livsstilsförändring tillsammans med ett litet gäng likasinnade och motiverade deltagare?

Är du nyfiken på att ha en livsstil där yoga, näringsrik mat och balans mellan aktivitet/vila har en naturlig plats?

Till våren kommer vi återigen köra 8 härliga veckor med yoga, meditation, inspiration och pepp. Genom att öka din kunskap inom olika områden ökar möjligheterna till att göra en långsiktig förändring.

Utöver en gemensam träff i veckan  får du ta del av ett digitalt utbildningsmaterial ihop med olika uppgifter att göra på egen hand. Det finns även möjlighet för ett tillfälle med individuell rådgivning under perioden.

Exakta datum och tider för gemensamma träffar meddelas när anmälan bekräftas. Den individuella rådgivningen bokas in separat.

Alla träffar sker tillsvidare utomhus, i Lindbacken Uppsala.

Det finns två grupper med olika inriktningar att välja på:

Hälsosam & Hållbar
Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Öka kunskap om faktorer som driver ohälsa och lär dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och yoga har en naturlig plats.

Stresstark!
Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har jobbiga symptom på ohälsa? Det här är för dig som insett att det är dags att förändra din livsstil. Vi lägger fokus på verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Vi varvar yoga och meditation med kunskap om stress och stresshantering.

Yoga- och hälsokurser VT21 [INTRESSEANMÄLAN ÖPPEN]

Startdatum: inte fastställt  
Slutdatum: inte fastställt 

Kursens kostnad: 845 kr /person
Varje grupp är max 4 deltagare. Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.

Anmäl ditt intresse här!

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.