Yoga Stresshantering Hälsorådgivning

Yoga Stresshantering Hälsorådgivning

Vill du träna (yoga)styrka och rörlighet online i april?

I väntan på den varmare årstiden kan du som vill, fortsätta att delta på yoga hemifrån via länk under april. 

Det blir en kortare kurs på 4 veckor och den här gången lägger vi lite mer fokus på styrka och rörlighet - tillsammans med avspännings- och andningsövningar. Så för dig som varit med förut blir det alltså lite mer muskelaktivering än tidigare kurser. 

Tillval:
För dig som fördjupa kunskapen ytterligare kan du också lägga till en onlineutbildning. Du får då tillgång till ett digitalt utbildningsmaterial varje vecka för att öka den egna hälsokompetensen och din förmåga att hantera stress. Läs, lyssna, testa och utforska. Utbildningens syfte är att ge mer kunskap och nya insikter för att hjälpa dig att lättare etablera nya vanor.

Hälsosam & Hållbar
Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Genom den här kursen kan du öka din kunskap om faktorer som driver ohälsa och lära dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och yoga har en naturlig plats.

Stresstark!
Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har du olika symptom på ohälsa? Den här kursen är för dig som insett att det är dags att förändra din livsstil. Vi lägger fokus på verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Vi varvar yoga och meditation med kunskap om stress och stresshantering.  

 

När

Onlineyoga varje tisdag (6-27/4) klockan 20.45-21.30 (45 min)

Priser 

Onlineyoga 4 veckor: 180 kr 

Onlineyoga 4 veckor + en onlineutbildning (varaktighet 8 veckor): 375 kr 

Enbart onlineutbildning 8 veckor: 195 kr 

Varmt välkommen med din anmälan!

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.

Anmäl ditt intresse till vårens yoga- och hälsokurser i Lindbacken, Uppsala

Till våren (preliminär start i maj) kommer vi återigen köra 8 härliga veckor med yoga, meditation och inspiration till ett lugnare och mer harmoniskt liv. 

Vi ses utomhus för att yoga tillsammans en gång i veckan. 

Utöver det kan du som väljer det, ta del av en digital utbildning. Utbildningen passar för dig som vill du komma igång med en livsstilsförändring och är nyfiken på att ha en livsstil där yoga, näringsrik mat och balans mellan aktivitet/vila har en naturlig plats. Genom att öka din kunskap inom olika områden ökar möjligheterna till att göra en långsiktig förändring.

Det går också att boka individuell stress- eller hälsorådgivning under kursens gång.

Exakta datum och tider för yogan kommer senare i vår.
Individuell rådgivning bokas och betalas separat.

Alla träffar sker tillsvidare utomhus, i Lindbacken Uppsala.

Det finns två digitala utbildningar med olika inriktningar att välja på:

Hälsosam & Hållbar
Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Öka kunskap om faktorer som driver ohälsa och lär dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och yoga har en naturlig plats.

Stresstark!
Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har jobbiga symptom på ohälsa? Det här är för dig som insett att det är dags att förändra din livsstil. Vi lägger fokus på verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Vi varvar yoga och meditation med kunskap om stress och stresshantering.

Yogakurser VT21 [INTRESSEANMÄLAN ÖPPEN]

Startdatum
Inte fastställt, preliminärt i maj   

Priser

8 veckor med utomhusyoga och digital utbildning: 595 kr 

Enbart 8 veckor med utomhusyoga: 400 kr

Anmäl ditt intresse här!

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.