Stark & Lugn Hälsostudio

Online & Outdoor

Stark & Lugn Hälsostudio

Online & Outdoor

Kvällsföreläsningar (online) om stress, hälsofrämjande faktorer inkl kort guidad avspänning

Vi befinner oss i ett år där allt fler börjar fokusera på hälsan och vi påminns om att det är vår absolut vikigaste resurs. Vi behöver en hållbar hälsa för att fungera optimalt och kunna göra det vi önskar i livet.

Under torsdagskvällarna i september kan du enkelt delta på 4 korta kvällsföreläsningar hemma hos dig själv som handlar om stress, varningssignaler för när stress kan börja bli osund och vilka hälsofrämjande faktorer som vi ska försöka bygga in i våra liv.

Varje tillfälle avslutas med en guidad avspänning, som är ett exempel på ett bra verktyg för att balansera och ladda batterierna. 

Föreläsningarna hålls via Zoom. 

Tid och datum
Varje torsdag, start 2 sep - slut 23 sep
Klockan 20.30-21.00

Pris
150 kr för 4 kvällsföreläsningar 

Boka föreläsningarna här 
alternativt skicka e-post direkt till kontakt@annadahlberg.se 

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot som underlag till din arbetsgivare.

Onlineutbildning i hälsa eller stress - kör igång när det passar dig!

Under 8 veckor kan du gå en utbildning online med fokus på hälsa eller fokus på stress och stresshantering.

Utbildningsmaterialet kommer via mejl varje söndag och du tar del av veckans material tema genom att lyssna eller läsa. Du får också förslag på övningar och uppgifter att göra samt beskrivningar av olika meditationer att prova. 

 

Hälsosam & Hållbar

Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Genom den här kursen kan du öka din kunskap om faktorer som driver ohälsa och lära dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och rörelse har en naturlig plats.

 

Stresstark!

Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har du olika symptom på ohälsa? Den här kursen är för dig som insett att det är dags att förändra livsstil. Vi lägger fokus på kunskap, verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Lär dig mer om stress, stresshantering och hälsofrämjande faktorer.

 

Pris
195 kr för 8 veckors onlineutbildning 

Klicka här för att anmäla dig!

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.
Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.