Yoga, Stress- & Kostrådgivning

Online - Outdoor

Vinterprogrammet - för ny kraft och mer energi

Varva ner och landa på en skön plats hemma hos dig själv. Nu kommer Vinterprogrammet som förutom att skapa lugn och ro, återhämtning i vardagen också är skapat för att stärka våra egna resurser och fylla på med ny kraft. 
Under den här kursen kommer vi att fördjupa oss i bindväven (fascian) och det viktiga lymfsystemet.
Vi ses online under 12 veckor, med start 8 februari 2022.


Anna berättar om kursen

"Både bindväven och lymfsystemet är otroligt viktiga för vår hälsa och vårt välmående. Jag kommer att dela grundläggande information ihop med tips på hur vi kan stötta kroppen i den naturliga processen med att transportera bort gifter och avfall som hela tiden bildas och ska hanteras. Vi lär oss mer om vad kan vi göra för att skapa en bindväv som mår bra.

Det är också viktigt att hitta vilsamma stunder i vardagen, stunder som präglas av icke-görande. Samtidigt kan vi ägna oss åt rörelser och positioner som hjälper kroppen att landa i ett tryggt läge. Ju mer vi tränar förmågan att koppla av, desto lättare kan det vara att förbli avspänd även när det är full fart omkring oss.

När det får tystna lite bland tankarna kan andra budskap komma fram, budskap som vi kanske aldrig hör eftersom vi ofta befinner oss i ett ständig brus.

För mig har yoga, meditation, reflektion och självledarskap varit viktiga nycklar under många år.

Jag kommer att dela mina tankar, idéer och metoder som fungerat för mig eller andra. Förhoppningsvis hittar också du något som fungerar dig där du befinner dig."


Mer om kursen

Med hjälp av enkel yoga, avspännings- och avslappningsövningar hjälper vi kroppen att komma in i ett tryggt läge. Ett läge där vi släpper på gasen och istället hittar fram till bromsen. 

Den här kursen passar bra för dig som vill öka ditt välmående och hitta vilsamma stunder i vardagen. För dig som vill befria dig från stress, press och känslan av att inte räcka till.

Oavsett ditt syfte, mål eller behov är du välkommen till kursen för att möta våren med ökad energi och mer kraft. 

Förhoppningen är att du under kursen ska få verktyg till din personliga verktygslåda som hjälper dig att må bättre. 

Kursens innehåll 

- Livesänd yoga varje tisdag 20.45-ca 21.20 (ca 30-35 minuter)

- Lär dig mer om bindväven och lymfsystemet - hur du på egen hand kan stötta kroppen till ökat välmående 

 

Kursens pris: 795 kr 

 

Rabatterat pris för tidigare deltagare: 595 kr 

Sjukskriven/studerande/pensionär - ange vid anmälan för rabatterat pris

Kursen pågår under 12 veckor, online via Zoom. Kursen startar 8 februari och avslutas 26 april

Anmälan till kontakt@annadahlberg.se 

Online-träffar i små grupper om stress och hälsofrämjande faktorer

Vi befinner oss i ett år där allt fler börjar fokusera på hälsan och vi påminns om att det är vår absolut vikigaste resurs. Vi behöver en hållbar hälsa för att fungera optimalt och kunna göra det vi önskar i livet.

Under fyra torsdagskvällar med kan du enkelt delta på korta kvällsträffar hemma hos dig själv. Träffarna handlar om stress, varningssignaler för när stress kan börja bli osund och vilka hälsofrämjande faktorer som vi ska försöka bygga in i våra liv.

Varje tillfälle avslutas med en kort guidad avspänning som är exempel på ett bra verktyg för att balansera nervsystemen och ladda batterierna. 

Träffarna hålls via Zoom. 

Tid och datum
Bestäms vid anmälan 

Pris
295 kr för 4 tillfällen 

Boka online-träffarna här 
alternativt skicka e-post direkt till kontakt@annadahlberg.se 

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot som underlag till din arbetsgivare.

Onlineutbildning i hälsa eller stress - kör igång när det passar dig!

Under 8 veckor kan du gå en utbildning online med fokus på hälsa eller fokus på stress och stresshantering. Du väljer själv vilken vecka du önskar starta kursen.

Utbildningsmaterialet kommer via mejl varje söndag och du tar del av veckans material tema genom att lyssna eller läsa. Du får också förslag på övningar och uppgifter att göra samt beskrivningar av olika meditationer att prova. 

 

Hälsosam & Hållbar

Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Genom den här kursen kan du öka din kunskap om faktorer som driver ohälsa och lära dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och rörelse har en naturlig plats.

 

Stresstark!

Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har du olika symptom på ohälsa? Den här kursen är för dig som insett att det är dags att förändra livsstil. Vi lägger fokus på kunskap, verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Lär dig mer om stress, stresshantering och hälsofrämjande faktorer.

 

Pris
195 kr för 8 veckors onlineutbildning 

Klicka här för att anmäla dig!

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.
Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.