Yoga & Stress Management

Yoga & Stress Management

Utomhusyoga i Lindbacken, Uppsala

Äntligen blivit dags att köra 8 härliga veckor med yoga, meditation och inspiration till ett lugnare och mer harmoniskt liv. 

Yogapasset kommer ligga på tisdagar klockan 18.00-19.00, i Skogstorpsparken (bakom skolan, bortom dammen). 
Kursen startar 4 maj och avslutas 22 juni. 

Vi yogar utomhus och vid händelse av dåligt väder kommer ett annat tillfälle att erbjudas under aktuell vecka. 

Utöver yogan kan du som väljer det, ta del av en digital utbildning. Utbildningen passar för dig som verkligen vill komma igång med en livsstilsförändring och är nyfiken på att ha en livsstil där yoga, näringsrik mat och balans mellan aktivitet/vila har en naturlig plats. Genom att öka din kunskap inom olika områden ökar möjligheterna till att göra en långsiktig förändring.

Det finns två digitala utbildningar med olika inriktningar att välja på:

Hälsosam & Hållbar
Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Öka kunskap om faktorer som driver ohälsa och lär dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och yoga har en naturlig plats.

Stresstark!
Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har jobbiga symptom på ohälsa? Det här är för dig som insett att det är dags att förändra din livsstil. Vi lägger fokus på verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Vi varvar yoga och meditation med kunskap om stress och stresshantering.

 

Tid och datum
Tisdagar kl 18.00-19.00 med start 4 maj fram till 22 juni. 


Priser

8 veckor utomhusyoga och digital utbildning: 595 kr 

8 veckor utomhusyoga: 400 kr
Drop-in utomhusyoga: 70 kr/tillfälle

Boka din plats här!

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.