Yoga, Stress- & Kostrådgivning

Online - Outdoor

Höstprogrammet för ett starkare och lugnare jag

Skapa tid till dig själv och kom igång med nya rutiner genom Höstprogrammet - en kurs som rullar online under 12 veckor, med start 5 oktober 2021


Den här kursen kan vara för dig som vill må bättre. Kanske för dig som tappat bort dig själv i småbarnslivet, springer mitt i karriären, är stressad, till och med lite lätt vidbränd. Eller så är kursen för dig som fastnat, gått vilse eller är uttråkad och less. 
Den kan också passa fint för dig som bara ha lite yoga återkommande i ditt liv. 

Oavsett ditt syfte, mål eller behov är du välkommen att hänga med på Höstprogrammet - för ett starkare och lugnare jag. 

Förutom yoga kommer det bli inslag av ayurveda, meditation, mental träning, självledarskap, kost och näring. Yogan kommer vara av det lugnare slaget med fokus på rörlighet genom mjuka och grundande positioner. 

Förhoppningen är att du under kursen ska få verktyg till din personliga verktygslåda som hjälper dig att utvecklas, må bättre och stå stadigt - även när det blåser. 

Kursens innehåll 

- Livesänd yoga varje tisdag 20.45-ca 21.20 (ca 30-35 minuter)

- Två korta poddavsnitt per månad som handlar om månadens tema/fokusområde

- En workshop online i Mindfulness - vad är det och vad kan vi använda det till 

- Bäst av allt: Alla yogapass och poddavsnitt spelas in och finns tillgängliga för dig allt eftersom kursens gång, ända fram till 31 dec-21

Kursens pris: 795 kr 

Rabatterat pris för dig som tidigare deltagit i en eller flera kurser

Kursens pris för tidigare deltagare: 595 kr 

Höstprogrammet pågår under 12 veckor, online via Zoom, med tillgång till allt inspelat material t.o.m. 31 dec. Kursen startar 5 okt och avslutas 21 dec. 

Mejla din anmälan till kontakt@annadahlberg.se 

 

Anna berättar om Höstprogrammet 2021

"För att må bra, utvecklas och leva i balans med sig själv tror jag att vi återkommande behöver åter(upp)finna oss själva. Allting omkring oss är i ständig rörelse och förändring, vilket vi behöver förhålla oss till samtidigt som vi är nära oss själva och är lyhörda för vår egen förändring - som också ständigt pågår. 
Nu går vi in i hösten med allt vad det innebär. Under den här kursen kan vi fokusera på att hitta vad vi själva behöver mer av när den mörkare och kallare årstiden närmar sig. Kanske blir du som jag, piggare och lättare i sinnet? Eller så är det tvärt om, det känns tyngre och allmänt deppigt. 

För mig har yoga, meditation, reflektion och självledarskap varit viktiga nycklar under många år. Under den här kursen delar jag mina tankar, idéer och metoder som fungerat för mig eller andra. Förhoppningsvis hittar du något som passar dig där du befinner dig." 

Korta kvällsföreläsningar (online) om stress, hälsofrämjande faktorer inkl kort guidad avspänning

Vi befinner oss i ett år där allt fler börjar fokusera på hälsan och vi påminns om att det är vår absolut vikigaste resurs. Vi behöver en hållbar hälsa för att fungera optimalt och kunna göra det vi önskar i livet.

Under fyra torsdagskvällar med start 26 augusti kan du enkelt delta på korta kvällsföreläsningar hemma hos dig själv som handlar om stress, varningssignaler för när stress kan börja bli osund och vilka hälsofrämjande faktorer som vi ska försöka bygga in i våra liv.

Varje tillfälle avslutas med en kort guidad avspänning som är exempel på ett bra verktyg för att balansera nervsystemen och ladda batterierna. 

Föreläsningarna hålls via Zoom. 

Tid och datum
Varje torsdag, start 11 nov - slut 2 dec
Klockan 20.30-21.00

Pris
150 kr för 4 kvällsföreläsningar 

Boka föreläsningarna här 
alternativt skicka e-post direkt till kontakt@annadahlberg.se 

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot som underlag till din arbetsgivare.

Onlineutbildning i hälsa eller stress - kör igång när det passar dig!

Under 8 veckor kan du gå en utbildning online med fokus på hälsa eller fokus på stress och stresshantering. Du väljer själv vilken vecka du önskar starta kursen.

Utbildningsmaterialet kommer via mejl varje söndag och du tar del av veckans material tema genom att lyssna eller läsa. Du får också förslag på övningar och uppgifter att göra samt beskrivningar av olika meditationer att prova. 

 

Hälsosam & Hållbar

Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Genom den här kursen kan du öka din kunskap om faktorer som driver ohälsa och lära dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och rörelse har en naturlig plats.

 

Stresstark!

Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har du olika symptom på ohälsa? Den här kursen är för dig som insett att det är dags att förändra livsstil. Vi lägger fokus på kunskap, verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Lär dig mer om stress, stresshantering och hälsofrämjande faktorer.

 

Pris
195 kr för 8 veckors onlineutbildning 

Klicka här för att anmäla dig!

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.
Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.