Yoga, Stress- & Kostrådgivning

Online - Outdoor

Sommarprogrammet - peace in mind, power in body

Nu börjar utomhusyogan i Lindbacken och i år kommer även Mindful Uteträning på besök.

Sommarprogrammet pågår under 6 veckor, med start 12 maj. 

Peace in mind, power in body! 💪🧘‍♂️


Torsdagar 18.30 - Fysisk Dynamisk Yoga (start 12 maj)

40 minuter med lugn fysisk yoga med syfte att stärka kroppen, förbättra kontakt mellan kropp och sinne och träna både rörlighet och balans. Huvudsakligen stående positioner ihop med några sittande och liggande positioner.
Vi tränar även på olika andningstekniker. 

Söndagar 16.30 - Mindful Uteträning (start 15 maj)

40 minuter där vi rör oss mellan olika platser i Lindbacken och/eller omkringliggande skog och utför olika stationer av träning för hela kroppen. Det kommer bli styrka, balans, puls, intervaller. Det här passar för dig som vill komma igång med träning på ett varsamt sätt. Du anpassar hela tiden övningarna efter din dagsform. Vi väver också in mindfulness och verktyg för att reglera i nervsystemet.  

Tisdagar 20.30 - Lugn Mindful Yoga (start 17 maj)

Under 30 minuter tränar vi på att reglera nervsystemet och stärka vår förmåga att hantera stress och öka välmående - genom lugna enkla övningar och medveten närvaro. Med olika tekniker hjälper vi kroppen att komma in i ett tryggt läge. Ett läge där vi släpper på gasen och istället hittar fram till bromsen. Verktyg och tekniker som kommer hjälpa oss att också förbli reglerande och landade även i vardagen.

 

Priser 

Torsdagar: Dynamisk Yoga 420 kr (6 veckor)

Söndagar: Mindful Uteträning 320 kr (6 veckor)

Tisdagar: Lugn Yoga 320 kr (6 veckor)

Om du vill vara med fritt på alla pass kan du boka hela sommarprogrammet för 820 kr.


Vid regn byter torsdagsklassen dag, tisdagsklassen flyttar online och uteträningen körs oavsett väder. 💪

Anmälan till kontakt@annadahlberg.se

Om du är sjukskriven/studerande/ pensionär - ange det vid anmälan för rabatterade priser

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag via arbetet kan du använda kvittot som underlag till din arbetsgivare.

 

 

Online-träffar i små grupper om stress och hälsofrämjande faktorer

Vi befinner oss i en tid där allt fler börjar fokusera på hälsan och vi påminns om att det är vår absolut vikigaste resurs. Vi behöver en hållbar hälsa för att fungera optimalt och kunna göra det vi önskar i livet.

Under fyra kvällar med kan du enkelt delta på korta föreläsningar hemma hos dig själv. Föreläsningarna handlar om stress, varningssignaler för när stress kan börja bli osund och vilka hälsofrämjande faktorer som vi ska försöka bygga in i våra liv.

Varje tillfälle avslutas med en kort guidad avspänning som är exempel på ett bra verktyg för att balansera nervsystemen och ladda batterierna. 

Träffarna hålls via Zoom. 

Tid och datum
Bestäms vid anmälan 

Pris
295 kr för 4 tillfällen 

Boka online-träffarna här 
alternativt skicka e-post direkt till kontakt@annadahlberg.se 

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot som underlag till din arbetsgivare.

Onlineutbildning i hälsa eller stress - kör igång när det passar dig!

Under 8 veckor kan du gå en utbildning online med fokus på hälsa eller fokus på stress och stresshantering. Du väljer själv vilken vecka du önskar starta kursen.

Utbildningsmaterialet kommer via mejl varje söndag och du tar del av veckans material tema genom att lyssna eller läsa. Du får också förslag på övningar och uppgifter att göra samt beskrivningar av olika meditationer att prova. 

 

Hälsosam & Hållbar

Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Genom den här kursen kan du öka din kunskap om faktorer som driver ohälsa och lära dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och rörelse har en naturlig plats.

 

Stresstark!

Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har du olika symptom på ohälsa? Den här kursen är för dig som insett att det är dags att förändra livsstil. Vi lägger fokus på kunskap, verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Lär dig mer om stress, stresshantering och hälsofrämjande faktorer.

 

Pris
195 kr för 8 veckors onlineutbildning 

Klicka här för att anmäla dig!

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.
Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.