Anna Dahlberg

Yoga & Hälsorådgivning  Uppsala

Anna Dahlberg är i grunden marknadsekonom och har jobbat många år med förändringsledning, försäljning, verksamhets- och produktutveckling. 

Med ett växande intresse för hälsa har hon sedan 2010 utbildat sig inom en rad olika områden med syfte att förstå kropp, sinne, vad som driver hälsa och vad som driver ohälsa. 

Hon är utbildad hälsoinspiratör och yogalärare inom Ashtangayoga, Yinyoga och MediYoga (instruktör). Snart också Diplomerad Barnyogaledare.

Hon har studerat både basmedicin och folkhälsovetenskap. Det första för att förstå mer om kroppens funktioner och det andra för att förstå hälsofrågor och utmaningar på samhällsnivå. 

Anna har ett stort intresse och en passion för mat som är både näringsrik och god på samma gång. Hon är licensierad kostrådgivare och Raw foodkock. Hon arbetar ofta med olika experiment i köket för att visa att nyttig mat inte måste vara komplicerad utan kan vara både enkel och väldigt god.  

Hon har ett extra fokus på hur vi kan göra för att äta mer näring och mer grönt i vardagen - och hur vi även kan få våra barn med på tåget.

Anna är verksam i Uppsala (Lindbacken) men kan också erbjuda digital rådgivning. 

Kontakt

Vill du komma i kontakt? Fyll i formuläret nedan.

Namn*
E-postadress*
Meddelande*